Οριστικά Καλαϊτζίδης αν…

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα είναι οριστικά και αμετάκλητα ο νέος προπονητής του Άρη, αφού πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμες στις δύο πλευρές. Σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικό, οικονομικό και ρόλων, με τον 57χρονο τεχνικόι ουσιαστικά να παίρνει τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος.

Οι όποιες διαφορές υπήρξαν ξεπεράστηκαν και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το «αν» στον τίτλο έγκειται στην… επιτυχία των προσπαθειών που γίνονται για να εξασφαλιστεί η ομάλη συμμετοχή του Άρη στο πρωτάθλημα της FootballLeague, όχι απλά για να… παίξει, αλλά για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε ο Καλαϊτζίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη, αν η ομάδα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική.

Πάντως ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες κινήσεις σε αγωνιστικό επίπεδο με τον Καλαϊτζίδη να προχωρά σε αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού και θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις του τόσο για τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, όσοκαι για την μεταγραφική ενίσχυσή του.

Όσο για τους συνεργάτες του, ο Δημήτρης Κικερίδης, είναι ο «σίγουρος» και θα βρίσκεται στο πλευρό του αναλαμβάνοντας τον ρόλο του σκάουτερ.