Άρχισε να… μυρίζει Μπενφίκα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και ήδη ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Μπενφίκα.

Ο Χουμπ Στέφενς είπε όσα είχε να πει στους παίκτες για την Τρίπολη χθες και σήμερα αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης.

Εκτός αγώνα είναι ο τραυματίας Βίτορ, που παίζεται αν θα προλάβει και τη ρεβάνς, και φυσικά οι Νάτχο, Χούσεν και Μάρτενς, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με τον Βέλγο να είναι ούτως ή άλλως και τραυματίας.

Λογικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να επαναφέρει στην αποστολή τους Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη και Στοχ, που δεν είχε μαζί του στην Τρίπολη και στη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει στις 3.30μμ στη Νέα Μεσημβρία, αναμένεται να δείξει πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα και στους έντεκα που λογικά θα ξεκινήσει.

Αύριο, στη 1.15μμ έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη τύπου του Στέφενς και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την τελευταία προπόνηση, που θα γίνει πάλι στις 3.30μμ στη Νέα Μεσημβρία.

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ειναι πολύ σημαντικό, ο Στέφενς αποφάσισε να μην αποσυρθεί η ομάδα του στο ξενοδοχείο και το ραντεβού θα δοθεί το πρωί της Πέμπτης στο Μακεδονία Palace.

Σε ότι αφορά τη Μπενφίκα, οι Πορτογάλοι έρχονται αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη (1.45μμ είναι η άφιξη). Στις 7μμ θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Τούμπα ο Ζόρζε Χεσούς και στις 7.35μμ θα ξεκινήσει η προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Πορτογάλοι θα φύγουν από τη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.