«Αναδείξατε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ»

Του Χρήστου Τσάλτα

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος και σύσσωμη η ομάδα του «δικεφάλου» δείπνησε το βράδυ της Δευτέρας (02/06), ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ιδιαιτέρως πετυχημένη σεζόν.

Στο τραπέζι της ομάδας μίλησαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος, αλλά και ο τιμ μάνατζερ του «δικεφάλου», Τέλης Ζουρνατσίδης, οι οποίοι απένειμαν τα εύσημα στους παίκτες για αυτή τους την επιτυχία.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είπε: «Η προσπάθεια που έγινε φέτος ήταν συγκινητική. Αναδείξατε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Η προσπάθειά σας ήταν επίπονη, όπως επίπονη ήταν και η προσπάθεια της διοίκησης για να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που από την αρχή δημιουργήσατε. Και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για ότι έγινε με αυταπάρνηση φέτος. Όπως είμαστε τώρα, μια οικογένεια, η διάθεση και η επιθυμία της διοίκησης είναι, να είμαστε έτσι και την επόμενη χρονιά. Έτσι και ακόμη καλύτεροι. Εύχομαι καλή ξεκούραση σε όλους και όταν θα έρθει η ώρα να βρεθούμε ξανά, να είμαστε όλοι μαζί».

Τον λόγο πήρε ο Σούλης Μαρκόπουλος, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια και την συνεργασία που είχαμε. Και τους παίκτες, και τους συνεργάτες μου και την διοίκηση για την συμπαράσταση. Για τους παίκτες ειδικά, θα πρέπει να πω ότι μπορεί μερικές φορές είτε να σας αδίκησα, είτε να σας στεναχώρησα, αλλά πάντα ότι συνέβη, έγινε για το καλό της ομάδας».

Εν συνεχεία, ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία. Όταν το καλοκαίρι ξεκινούσαμε την δημιουργία της ομάδας και δεν είχαμε πολλά λεφτά για να αγοράσουμε παίκτες, αποφασίσαμε να αγοράσουμε χαρακτήρες και καρδιές και ο Θεός μας το έδωσε πίσω στο πολλαπλάσιο. Η γιαγιά μου έλεγε ότι θα πηγαίνεις πάντα παιδί μου εκεί που σε αγαπάνε. Τα άλλα να πηγαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Και εμείς, να ξέρετε, σας αγαπάμε πάρα πολύ. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να είμαστε όπως είμαστε και τώρα και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο καλοκαίρι ώστε να είμαστε και του χρόνου όλοι μαζί».