Φορτούνης : ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός;

Το ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κώστα Φορτούνη, είναι γνωστό. Στη μάχη για την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού, όμως, έχει μπει πλέον και ο Ολυμπιακός.

Ο Φορτούνης, δεν είναι ελεύθερος, ανήκει ακόμη στην Καϊζερσλάουτερν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015. Έχει συμφωνήσει, όμως, μαζί της, έναντι ενός μικρού, σχετικά, ποσού, να αποχωρήσει. Άλλωστε, φέτος δεν έκανε πολλά παιχνίδια, μόλις 18 στο πρωτάθλημα, και του χρόνου θα μπορεί να φύγει ως ελεύθερος.

“Έχουμε συμφωνήσει με την Καϊζερσλάουτερν για να φύγω. Έχω κάποιες προτάσεις αυτή την εποχή, θα δούμε τι θα γίνει. Μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα έχω αποφασίσει τι θα κάνω και που θα συνεχίσω την καριέρα μου” είπε ο 21χρονος μεσοεπιθετικός στον Arena FM.

O Φορτούνης απέφυγε να μιλήσει ανοιχτά για τις προτάσεις που έχει, άφησε ωστόσο να εννοηθεί ότι η μία είναι από τον ΠΑΟΚ, ενώ για τον Ολυμπιακό δεν θέλησε να πει κάτι.

“Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ είναι δέλεαρ και ασφάλεια για κάθε ποδοσφαιριστή. Με τον ΠΑΟΚ είχαμε μιλήσει και το 2010, είχαμε συναντηθεί με τον Ζήση Βρύζα, αλλά τότε επέλεξα να πάω στον Αστέρα Τρίπολης, γιατί θα ήταν πιο εύκολο για μένα να παίξω”, είπε ο Φορτούνης, οποίος γενικώς μιλούσε με πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ…