Τι συμβαίνει με Διούδη, Μανιά

Ο… συναγερμός για τα περί συμφωνίας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μιχάλη Μανιά έληξε, αφού τελικά ο Έλληνας επιθετικός που θέλουν οι Ηπειρώτες είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ωστόσο στον Άρη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και ο λόγος δεν είναι ο… προφανής.

Είναι δεδομένο πως η νυν διοίκηση της ΠΑΕ (άλλωστε το έχει πει και δημόσια) δεν είναι αρνητική σε ενδεχόμενη πώληση ποδοσφαιριστή. Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και δίχως διάθεση να υποτιμηθούν άλλοι ποδοσφαιριστές, αυτή τη στιγμή δύο είναι εκείνοι πουθα μπορούσαν να φέρουν χρήματα στην ομάδα.

Ο λόγος για τους Διούδη και Μανιά, που έκαναν σχετικά καλή χρονιά και σε συνδυασμό με το μικρό της ηλικίας τους έχουν αξία στην αγορά. Μόνο που μέχρι στιγμής, πέρα από ανεπίσημες κρούσεις, επίσημο ενδιαφέρον για τους δύο παίκτες δεν υπήρξε. Ή για να είμαστε ακριβείς, κανείς δεν απευθύνθηκε στο Άρη με επίσημη πρόταση. Και για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς υπολογίζεται πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μέχρι να ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα παίξει ο Άρης. Διότι αν επιλεγεί η Γ’ Εθνική, τότε όλοι οι παίκτες μένουν ελεύθεροι…

Θα πρέπει να τονιστεί πάντως, πως αν και αμφότεροι, δικαστικά μπορούν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους, μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει καμία τέτοια διάθεση.