Τα σπρώχνει για Τσαν η Λίβερπουλ

Το ποσό των 12 εκ. ευρώ, όσο είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του, είναι έτοιμη να πληρώσει η Λίβερπουλ για να ντύσει στα κόκκινα τον Εμρέ Τσαν. Τόσο ο αγγλικός όσο και ο γερμανικός Τύπος κάνουν λόγο για μία μεταγραφή που είναι θέμα ίσως και ωρών για να ολοκληρωθεί.

Η Λίβερπουλ, που έχασε φέτος στο νήμα τον τίτλο του πρωταθλητή, θέλει να ενισχυθεί και στο πρόσωπο του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Λεβερκούζεν είδε μία ιδανική ευκαιρία. Ο Τούρκος διεθνής έκανε μία εξαιρετική σεζόν στις «ασπιρίνες» με 29 συμμετοχές.

Το εντυπωσιακότερο είναι ότι ο Τσαν χρησιμοποιήθηκε περισσότερο σε διαφορετική θέση από τη φυσική του. Αν και αμυντικός χαφ, έπαιξε αριστερό μπακ γιατί ο Σάμι Χίπια δεν εμπιστευόταν φανέλα βασικού στον Κώστα Σταφυλίδη. Η γερμανική ομάδα δαπάνησε το καλοκαίρι του 2013 το ποσό των 5 εκ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Μπάγερν, και η επένδυσή της πιάνει πολύ σύντομα τόπο.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα είναι η δεύτερη για τους «κόκκινους», οι οποίοι έχουν κάνει ήδη δικό τους τον Ρίκι Λάμπερτ.