By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SPORTSΒΟΛΕΪΠΑΟΚ

“Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ”

Τhessports
Last updated: 02/11/2018 13:02
Τhessports
Share
SHARE

Την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρο κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει η Γιουνάιτεντ Φρανκφούρτης που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (7/11) στο PAOK Sports Arena.

Ενόψει των αναμετρήσεων του Δικεφάλου με τη γερμανική ομάδα, ο Έλληνας ακραίος της, Κώστας Κωστόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στο INPAOK, τονίζοντας που θα κριθούν τα δύο παιχνίδια και το ποια ομάδα θα πάρει έτσι την πρόκριση για τους ομίλους του CEV Champions League.

Αναλυτικά σε όσα ρωτήθηκε και απάντησε ο 23χρονος άσος των Γερμανών: 

Πώς υποδεχθήκατε στην ομάδα το γεγονός ότι θα παίξετε με τον ΠΑΟΚ την πρόκριση στους ομίλους του Champions League;

«Για να πω την αλήθεια, ακόμα και τώρα απλά πανηγυρίζαμε την πρόκρισή μας. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουμε να αναλύουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ για πρώτο παιχνίδι που θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη».

Πριν τρία χρόνια αγωνίστηκες στο πρωτάθλημα της Volley League με τη φανέλα της Παναχαϊκής. Πόσο πιστεύεις ότι έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το χρονικό διάστημα;

«Στα χρόνια που αγωνιζόμουν με την Παναχαϊκή, αντιμετωπίζαμε, όπως και το περιμένουμε, έναν πολύ δυνατό ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι και φέτος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με έμπειρους και καλούς παίκτες».

Σε ποια σημεία πιστεύεις ότι θα κριθεί η πρόκριση για τους ομίλους σε αυτούς τους δύο αρκετά απαιτητικούς αγώνες;

«Πιστεύω ότι τα κομμάτια του σερβίς και της υποδοχής θα είναι σημαντικοί παράγοντες για την εξέλιξη και των δύο παιχνιδιών».

Ποιοι είναι οι στόχοι της Γιουνάιτεντ Φρανκφούρτης, αλλά και οι δικοί σου τη φετινή χρονιά;

«Θέλουμε να τερματίσουμε πιο ψηλά από την τρίτη θέση που κατατάχθηκε η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια όσον αφορά το πρωτάθλημα και να φτάσουμε όσον το δυνατόν πλησιέστερα στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, θέλουμε να παρουσιαστούμε σε κάθε παιχνίδι πιο ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους. Οι προσωπικές βλέψεις μου είναι να γίνω βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Βρίσκεται μόλις τρεις μήνες στη Γερμανία. Πώς θα σχολίαζες τόσο το επίπεδο της ζωής και του πρωταθλήματος σε σχέση με την Ελλάδα;

«Η ζωή στη Γερμανία είναι περισσότερο επικεντρωμένη στην καριέρα. Το λέω αυτό επειδή όλοι εδώ πέρα ασχολούνται με την εργασία τους. Η διασκέδαση δεν είναι προτεραιότητά τους, τουλάχιστον από την εικόνα που μου έχει δώσει πόλη της Φρανκφούρτης. Από την άποψη του επιπέδου του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο με τις Μπερλίν και Φριντρισχάφεν να ξεχωρίζουν».

Πηγή: INPAOK

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ στους Ρώσους για Οζντόεφ
Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άρη
«Χαμηλώνουν» το θέμα Λουτσέσκου στην Τουρκία: «Όλα είναι φήμες»
Ζίβκοβιτς: «Σηκώνουμε το κεφάλι, πάμε πιο δυνατά από ποτέ!»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Live Streaming οι δηλώσεις Πασχαλάκη
Next Article “Δύσκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος”

Τελευταία νέα

Ξανά κατά του ΟΦΗ ο Μπούρμπος: Ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ηλιόπουλου στο Μαξίμου
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Follow US