Ανακοίνωση εναντίον του ΠΑΟΚ οι Fentagin

Δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΣΦ «Fentagin», με βολές κατά του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αύριο δεν είναι απλά ένας συνηθισμένος αγώνας, αύριο παίζουμε με τους εξιγυαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με αυτούς που σε τίποτα δεν διαφέρουν από τους σιχαμένους του ποκ, » ήρθε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς » ένα πράμα… Με αυτούς που πέρυσι μας έκοψαν πολλαπλούς βαθμούς με το έτσι θέλω..

Στο dna της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ και των οπαδών της κυλάει η διαφορετικότητα και γι αυτό είμαστε υπερήφανοι. Με κανένα μέσο, με καμιά αβάντα, με κανένα » σπρώξιμο » βρισκόμαστε εκεί που είμαστε γιατί το αξίζουμε και αύριο είμαστε έτοιμοι να τους το αποδείξουμε ξανά, όχι γιατί έχουμε κάποιο χρέος απλά..γιατί είμαστε από το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Τα » χαιλίκια » τους ξεκίνησαν νωρίς νωρίς. ΕΜΕΙΣ κάνουμε το καθήκον μας και δεν πέφτουμε σε κανενός την παγίδα. Προστατεύουμε την ομάδα και το σπίτι μας..

Αύριο με ένα γήπεδο να βράζει και την ομάδα να μασάει σίδερα κράταμε την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ στην κορυφή. ΕΣΕΙΣ μέσα στο γήπεδο και ΕΜΕΙΣ απο τα τσιμέντα..

ΠΑΘΟΣ,ΤΙΜΗ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

95 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ».