Ο Ολυμπιακός «βλέπει» Σταφυλίδη

Ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Thessports, έχει ήδη προσεγγίσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διαπιστώσει τις προθέσεις του κι αν στο μυαλό του υπάρχει το ενδεχόμενο, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού, επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Σταφυλίδης δεσμεύεται με την Μπάγιερ Λεβερκούζεν για άλλα τρία χρόνια και έχει ετήσιες απολαβές κοντά στις 400.000, αλλά στην περίπτωση του υπερισχύει ο χρόνος συμμετοχής και τα παιχνίδια σε μια ομάδα, κάτι που φαίνεται ότι μετά και τον πρώτο του χρόνο στην Γερμανία δεν θα τον έχει ούτε τη νέα περίοδο. Γι’ αυτό και η γερμανική ομάδα δεν θα πει όχι σε μια πρόταση για τον δανεισμό του Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Η κρούση του Ολυμπιακού δεν αφήνει παγερά αδιάφορο τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις καλοκαιρινές διακοπές και θέλει να δει τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Σταφυλίδης ενδεχομένως να περιμένει και μια πρόταση του ΠΑΟΚ, που έχοντας ανοικτό το θέμα του Λίνο και με μοναδικό αριστερό μπακ τον Τζαβέλλα, δεν αποκλείεται να δείξει κάποιο ενδιαφέρον για να τον φέρει ξανά στην Τούμπα ακόμη και ως δανεικός.