Μπουτάρης: “Ψηλά το μπάσκετ του Αρη”

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για τον Αρη, τον οποίο και υπηρέτησε ως παράγοντας και υπήρξε χρηματοδότης του συλλόγου πριν από δύο δεκαετίες. Γι’ αυτό και μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η σημερινή τοποθέτησή του στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την υπογραφή της συμφωνίας του Άρη με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την παρουσία του συλλόγου ως ενός εκ των “Πρεσβευτών” της πόλης για τον θεσμό της “Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014”.

“Πρέπει να βρούμε τρόπο να πάει ψηλά και πάλι το μπάσκετ και ο Άρης” είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Λευτέρης Αρβανίτης υποστήριξε πως “ο Άρης δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να κάνουν πράξη το όνειρο τους, είναι μια ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων”. “Θα είναι ευχάριστο αν καταφέρουμε και μέσω και αυτής της ενέργειας να έρθουν κοντά στον Άρη, στο μπάσκετ, στον Αθλητισμό και άλλα νέα παιδιά, να τα πείσουμε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό”, τόνισε ο αρχηγός των “κίτρινων”, Αντώνης Ασημακόπουλος.   

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και εκεί ο Γιάννης Μπουτάρης επισήμανε πως ανάλογη με την ΚΑΕ Αρης πρόσκληση έγινε και προς τις άλλες δύο ομάδες της πόλης, ΠΑΟΚ και Ηρακλής, διευκρινίζοντας πως “ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ανοικτός σε κάθε σωματείο και σε κάθε πρωτοβουλία προώθησης της πόλης και του αθλητισμού”.