Γιατί θέλουμε ξένους διαιτητές

*** Εντάξει, είναι πέναλτι. Αν το δώσω και στην τηλεόραση φανεί πως δεν είναι, ποιος μας σώζει; Αν δεν το δώσω, και στην τηλεόραση φανεί πως ήταν, τι κινδυνεύω να πάθω;

*** Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα με τους Έλληνες διαιτητές, αυτούς, τουλάχιστο, είναι καλοί και θέλουν να παίξουν κανονικά.

*** Αυτή την ερώτηση την κάνουν ΟΛΟΙ στον εαυτό τους, κάθε φορά, που υπάρχει κρίσιμη φάση σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Και την απάντηση σ΄ αυτή την ερώτηση, που κάνουν οι ίδιοι στον εαυτό τους, την βλέπουμε με τις αποφάσεις, που παίρνουν.

*** Οι διαιτητές παίρνουν την απόφαση, που θεωρούν ότι θα τους βάλει σε λιγότερους μπελάδες.

*** Το είδαμε και χθες στο Περιστέρι. Στο ξεκάθαρο πέναλτι πάνω στον Ελ Καντουρί, ο Τζήλος δίστασε να πάει στην άσπρη βούλα.

*** Αν είμαστε καλοπροαίρετοι, θα πούμε ότι το πρόβλημα με τους Έλληνες διαιτητές, είναι αυτές οι δεύτερες σκέψεις, που κάνουν. Γι΄ αυτό το λόγο, θέλουμε όλοι ξένους διαιτητές. Όχι γιατί είναι καλύτεροι, αλλά γιατί όταν βλέπουν μια φάση, ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ να σφυρίξουν αυτό, που είδαν. ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ τους κινδύνους, αν δώσουν κάτι υπέρ του ΠΑΟΚ, που δεν θα είναι 100% (και 90% να είναι, μπορεί να έχουν πρόβλημα). Υπάρχει ένα σύστημα έτοιμο να τους κατασπαράξει. Όπως έκαναν στον Κουτσιαύτη την 1η αγωνιστική.

*** Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε στο Περιστέρι, σε ένα «αβαβά» παιχνίδι, καθώς ο Ατρόμητος, που παίρνει δανεικούς, θα στήνονταν στον ΠΑΟΚ και θα τον άφηναν να κερδίσει.

*** Έτσι δεν έλεγαν όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες, που κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, αλλά και οι ζηλιάρηδες, που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με τον ιδιοκτήτη, που έχει;

*** Κάποια στιγμή, ο ΠΑΟΚ θα έχανε βαθμούς, κανείς δεν έκανε το 30 στα 30. Χθες έκανε λάθη, δεν το καθάρισε με τον Ζαμπά, έδωσε μέτρα στη συνέχεια και δέχτηκε το γκολ και στο τέλος έχασε δύο γκολ, που δεν χάνονται.

*** Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί, απλά ο «πόλεμος» με όλες τις… βρωμιές του κόσμου, συνεχίζεται.

FORZA Plus (04/11)