Ανοικτό του Ουντότζι

Η επιστροφή του Σαλόζε Ουντότζι στον Αρη παραμένει στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας κι αν επαληθευθούν όσα δήλωσε ο ατζέντης του, υπάρχουν πιθανότητες η προσπάθεια να έχει αίσιο τέλος.

Την είδηση γύρω από τις συζητήσεις αναφορικά με την επιστροφή του Ουντότζι στον Αρη επιβεβαίωσε σήμερα με δηλώσεις τους στο  “AllaAboutARIS on AIR” ο εκπρόσωπος του Γιώργος Χριστοφίδης. «Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Βουλγαρία και διατηρείται σε καλή κατάσταση κάνοντας προπονήσεις. Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει επαφές με τον Αρη και συζητείται έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής του. Θα πρέπει βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά ο ποδοσφαιριστής, χωρίς να υπάρχουν διαδικαστικά κολλήματα με την επαναφορά του. Δεν είναι σωστό να πούμε συγκεκριμένο αριθμό των οφειλομένων. Αν δεν υπάρξει καμία επιπλοκή στη συμμετοχή του μπορεί και εντός της ημέρας να υπάρξει κάποια κατάληξη στο θέμα».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως και ο Άρης και η πλευρά του Ουντότζι πιστεύουν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Κι αυτό γιατί όπως τονίζουν δεν έχει φύγει η κάρτα, το διαβατήριο του ποδοσφαιριστή από την Ελληνική Ομοσπονδία.