Ψάχνει δολάρια… Καναδά

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος είχε ζητήσει από τους παίκτες (όπως ομολόγησε προχθές ο Ιντζόγλου) να κάνουν γύρω στις 10-15 μέρες υπομονή, διότι ψάχνει να βρει μια λύση για τον Ηρακλή.

Αν αυτή η λύση είναι ρεαλιστικό να βρεθεί από τον ίδιο; Αυτό είναι κάτι που θα φανεί μέσα σ΄ αυτές τις 10-15 μέρες, που ο ίδιος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές.

Όπως έγραψε το sport24 ο Παπαδόπουλος είναι σε επαφή με έναν ομογενή επιχειρηματία από τον Καναδά, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να ασχοληθεί με τον Ηρακλή και περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων. Αληθινό σενάριο ή ενα ακόμη από τα πολλά; Σε λίγες μέρες, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Από την άλλη, για την επόμενη μέρα του Ηρακλή ψάχνουν και οι… παραδοσιακοί παράγοντες της ομάδας, που βλέπουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Όπως έγραψε το thessports, η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά όχι τραγική.

Ο Ηρακλής έχει ένα άνοιγμα περίπου 1.200.000 ευρώ, από τα οποία σχεδόν τα 500.000 ευρώ είναι προς το δημόσιο, που μπορούν να ρυθμιστούν, τα υπόλοιπα σε τρίτους, μεταξύ άλλων και παίκτες, τα οποία επίσης ρυθμίζονται.

Το ζητούμενο φυσικά, είναι και τα κεφάλαια, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο του χρόνου, που θα υπάρχει μεταξύ άλλων και ΑΕΚ και Ολυμπιακός Βόλου ή Ξάνθη, αλλά και Λάρισα.