“Με κολακεύει το ενδιαφέρον, αλλά…”

Σενάρια που θέλουν τον Σάκη Τσιώλη να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Άρη έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους σε μερίδα του Τύπου, ωστόσο ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός αν και δεν ξεκαθάρισε το τοπίο, εν’ τούτοις επεσήμανε πως δεν υπάρχει θέμα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των “κίτρινων” με τον Πλατανιά.

“Τρίτη ομάδα σε μια σεζόν, θεωρώ ότι δεν είναι σωστό για ένα προπονητή. Όλα είναι σχετικά αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει” τόνισε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Άρη στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και πρόσθεσε: “Το μυστικό όταν πας σε μια ομάδα είναι να μην κοιτάξεις την βαθμολογία, αλλά υποθετικά δεν μπορούμε να μιλάμε. Σίγουρα με κολακεύει όταν μια μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη σου κάνει πρόταση, όμως προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Η ομάδα έχει προπονητή και είναι και φίλος μου”.

Στη συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης είπε πως θα παρακολουθήσει από κοντά την εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Πλατανιά στα Χανιά και εξήγησε τους λόγους. “Η αλήθεια είναι ότι θα είμαι και εγώ την Κυριακή στα Χανιά και θα παρακολουθήσω την αναμέτρηση. Με έχουν καλέσει σε ένα σεμινάριο και θα είμαι στην κερκίδα γι’ αυτή τη μεγάλη μάχη. Οπότε θα είμαι εκεί. Στο παιχνίδι της χρονιάς πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, οπότε σ’ αυτό το κομμάτι ας αφήσουμε την ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα” είπε και σχετικά με την εικόνα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, υπογράμμισε: “Αυτή τη στιγμή μ’ αρέσει πολύ η ομάδα. Δεν ξέρω πως έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο με την Βέροια, αλλά έχει μια μεσοεπιθετική τετράδα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες οχτώ ομάδες που βρίσκονται από πάνω στη βαθμολογία.

Βέβαια για μένα το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν αυτό που χάθηκε στη Λιβαδειά. Εκεί πραγματικά σοκαρίστηκα με τον τρόπο που ο Άρης ηττήθηκε σ’ αυτόν τον αγώνα. Ήταν πραγματικά μια άτυχη στιγμή”.