Βαλντεράμα: «Δύσκολα με την Ελλάδα»!

Ο Κάρλος Βαλντεράμα θεωρεί την Ελλάδα ως τον δυσκολότερο αντίπαλο της Κολομβίας στο Μουντιάλ! Ο ποδοσφαιριστής που «σημάδεψε» με την παρουσία του τις προηγούμενες εμφανίσεις της Κολομβίας στα Παγκόσμια Κύπελλα δείχνει να σέβεται την Εθνική μας ομάδα πολύ περισσότερο από την Ιαπωνία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Σε μια μεγάλη συνέντευξή που δημοσιεύεται σήμερα στα περισσότερα ΜΜΕ της Κολομβίας ο Βαλντεράμα ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θεωρεί την πιο δύσκολη στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ. «Την Ελλάδα», απάντησε και έδωσε τη δική του εξήγηση:

«Στο μεταξύ μας παιχνίδι υπάρχει ένας φόβος ότι μπορούμε να χάσουμε βαθμούς. Ολοι θα έχουν τα μάτια τους πάνω μας. Οι Έλληνες είναι μια ομάδα που ξέρουν να παίζουν πολύ καλή άμυνα και να κάνει τις λίγες ευκαιρίες της γκολ. Αντίθετα, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού παίζουν πιο ανοικτά και επιθετικά και τα μεταξύ μας παιχνίδια μπορεί και να ανοίξουν σε σκορ».

Ο Βαλντεράμα κατηγόρησε τη ΦΙΦΑ και υποστήριξε ότι θα πρέπει να αναγκαστεί να αναθεωρήσει, από τώρα και στο εξής, το χρόνο που διοργανώνει το Μουντιάλ, αν δεν θέλει οι ομάδες να έχουν τόσα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Αφορμή φυσικά αποτέλεσε ο τραυματισμός του Φαλκάο και η απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Όλοι μας ήμασταν αισιόδοξοι ότι Φαλκάο θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα πρέπει να εκτιμήσουμε την προσπάθεια του, αλλά τελικά δεν υπήρχε ο χρόνος για να αποθεραπευτεί πλήρως», είπε και επανέλαβε πως ο Κάρλος Μπάκα της Σεβίλλης πρέπει να είναι ο αντικαταστάτης του Φαλκάο στην ενδεκάδα. «Έχει μεγάλο κίνητρο, κέρδισε το Γιουρόπα Λιγ και έχει σκοράρει 21 γκολ με την Σεβίλλη», τόνισε.