Ο Κυριάκος στα… ασπρόμαυρα! (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με στόχο την ενίσχυση της μικρής Ευαγγελίας που ευαισθητοποίησε όλους τους ανθρώπους του νομού Πιερίας.

Με τη μια ομάδα αγωνίστηκε και μάλιστα ντυμένος στα… ασπρόμαυρα, τα χρώματα που αγαπά, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, στο γήπεδο της Κατερίνης βρέθηκε και ο Στέλιος Μαλεζάς, ενώ διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατερινιώτης Γιώργος Σταυρίδης.

DSCN9872

DSCN9880

papadopoulos_0011

Η Ευαγγελία Σιδέρη, που δίνει τον δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή (βρίσκεται στο στάδιο των χημειοθεραπειών) και οι φίλοι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αθλητικογράφου Μπάμπη Πεΐδη αναμετρήθηκαν με τους φίλους του ποδοσφαιριστή του Πιερικού Ηλία Μανίκα.

Είχε οριστεί είσοδος στη συμβολική τιμή των δύο ευρώ, και όλα τα έσοδα διατέθηκαν στην οικογένεια της τετράχρονης.
Προπωλήθηκαν 3.000 εισιτήρια ενώ έδωσαν το παρόν τους στο φιλικό παιχνίδι 800 και πλέον φίλαθλοι, που παρακολούθησαν ένα ωραίο παιχνίδι που τους πρόσφεραν παίκτες – διαιτητές που έλαμψαν και λάμπουν στο χώρο του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το τελικό 2-2 θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού οι ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι, είχαν δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για γκολ.

DSCN9866

DSCN9873

ΠΗΓΗ:pieriasport.blogspot.gr