«Δεν είχαμε να φάμε»

Σε μία φοβερή ομολογία προχώρησε ο Βίτορ Λίμα για τις καταστάσεις που βίωναν οι παίκτες του Ηρακλή κατά τη φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι κάποιοι δεν είχαν να φάνε!

«Ακούγαμε πολλά ψέματα μέσα στην χρονιά. Ήμασταν μόνοι μας. Όλοι οι άλλοι ήταν εξαφανισμένοι και τους ψάχναμε στα τηλέφωνα. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν να φάνε και λεφτά να πάνε στην προπόνηση. Παλεύαμε για επιβίωση! Ευτυχώς υπήρχαν στην ομάδα ισχυρές προσωπικότητες παικτών που την κράτησαν όρθια», είπε ο Πορτογάλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «ArenaFm 89,4».

Για την αποτυχία επίτευξης του στόχου της ανόδου ο Βίτορ Λίμα έριξε τη μεγαλύτερη ευθύνη στην έλλειψη στήριξης των ποδοσφαιριστών από τη διοίκησης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και να εκφράσει την εκτίμησή τους προς αυτούς.

Οσο για τη διαδικασία των πλέι οφ, ο Πορτογάλος τόνισε ότι χάθηκαν τα πάντα στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. «Είχαμε τον έλεγχο και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αναξιοποίητες. Δεν υπάρχει ομάδα που να ήταν καλύτερη από εμάς».