Από το μικροσκόπιο του Αγγελου…

Ο Αγγελος Αναστασιάδης αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κομμάτι αφορά εκείνους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρσι αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες και δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά δεκαεπτά!

Επίσης, στην ατζέντα του Ελληνα προπονητή είναι και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ, αλλά για να αποφασίσει θα πρέπει πρώτα να τους δει μέσα στο γήπεδο

Ετσι οι περισσότεροι δανεικοί -και δεν αναφερόμαστε στους «μεγάλους», Ιτάνζ, Λόπεθ, Τζιόλη- έχουν κληθεί να βρίσκονται στις 17 Ιουνίου στη Νέα Μεσημβρία. Οι «μικροί» θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Αναστασιάδη, ο οποίος θα αποφασίσει για το ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ και θα ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε ποιους αναφερόμαστε; Κυρίως στα παιδιά που πέρσι αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ και είναι συνολικά 11 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κωνσταντινίδη, Δεμηρτζόγλου, Ποζατζίδη, Πέλκα, Τζανδάρη, Πόποβιτς, Κάρταλ, Λαμπάκη, Κρινίτσα, Αγγελίδη και Μελίσσα.

Επίσης, άλλοι τρεις έπαιξαν στη Σούπερ Λίγκα (Ιντζίδης, Αποστολόπουλος και Παναγιωτούδης), ενώ υπάρχουν και τα παιδιά της Κ-20 τα οποία θέλει πρώτα να δει και μετά να αποφασίσει γι’ αυτούς ο Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα κληθούν στις 25 Ιουνίου να συγκεντρωθούν για να ξεκινήσουν τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, θα ακολουθήσει ένας κύκλος προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει στις 10 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Οστερμπεγκ της Ολλανδίας.