«Ασπρόμαυρη» βοήθεια στην Σερβία

Του Χρήστου Τσάλτα

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας ολοκληρώθηκε, με την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ενημερώνει τον κόσμο, τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του, πως το φορτηγό ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βελιγράδι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ανταπόκριση του κόσμου, των απλών, αλλά και οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακή και συγκινητική. Συγκεντρώθηκαν τεράστιες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης, με την βοήθεια φιλάθλων της ομάδας, μελών συνδέσμων, έγιναν πακέτα και σήμερα το πρωί φορτώθηκαν σε ένα φορτηγό και ξεκίνησαν για την Σερβία και το Βελιγράδι, όπου και θα παραδοθεί η συνεισφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και των φιλάθλων της ομάδας μας προς τους πλημμυροπαθείς Σέρβους.

Συνολικά 500 πακέτα με ρούχα και αμέτρητες σακούλες με άλλα είδη πρώτης ανάγκης και είδη υγιεινής θα δοθούν στους πλημμυροπαθείς, ποσότητες που συγκεντρώθηκαν όλες αυτές τις ημέρες στο «Παλατάκι».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεισέφεραν με τον τρόπο τους και τις δυνατότητες που είχε ο καθένας σε αυτή την προσπάθεια. Ένα ευχαριστώ στα μέλη της ομάδας που έδειξαν την ευαισθητοποίησή τους, στον Πάτερ Χρήστο Μήτσιο που διέθεσε τέσσερα μικρά φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης από όσα συλλέγει ο ίδιος στην ενορία του, στους απλούς φιλάθλους της ομάδας που κάθε μέρα άφηναν και κάτι στο γήπεδο, στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ Ευόσμου, Πολίχνης, Κορδελιού, Λεκανοπεδίου Νευροκοπίου, Κιλκίς και Λαχαναγοράς που με τους εκπροσώπους τους βοήθησαν στο πακετάρισμα και την φόρτωση των ειδών πρώτης ανάγκης, στους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Hygiene Services και Avance Rent A Car, αλλά και στην εταιρία «ΕΣΠΙ-ΚΑΡΤΟΠΑΚ» που προσέφερε είδη συσκευασίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το φορτηγό που ξεκίνησε για το Βελιγράδι θα συνοδεύσει και αντιπροσωπεία των εκπροσώπων των συνδέσμων του ΠΑΟΚ».