«Εξαιρετικές εντυπώσεις στην Μπάρτσα 16χρονος του ΠΑΟΚ»

Όπως είχε γίνει γνωστό προ ημερών, ένας 16χρονος από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε από την Μπαρτσελόνα στην περίφημη «Masia». Πρόκειται για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος μάλιστα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σε σημείο μάλιστα, η καταλανική εφημερίδα Sport, στην ηλεκτρονική έκδοσή της, να φιλοξενεί ρεπορτάζ για το νεαρό ποδοσφαιριστή.

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας από τον ΠΑΟΚ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ακαδημίες, σε αντίθεση με τον τελευταίο υποψήφιο, έναν 18χρονο Βραζιλιάνο που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες», αναφέρεται στο σχετικό θέμα, στο οποίο τονίζεται επίσης: «Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι που άρεσαν. Πριν από έναν μήνα, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προπονήθηκε με τους νεαρούς και έλαμψε με την τεχνική του».

Ο συντάκτης του κειμένου σχολιάζει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής και η οικογένεια του δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για το αν θα αποδεχθούν την πρόσκληση της Μπαρτσελόνα, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη των Καταλανών με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντέλιας προορίζεται για την Juvenil B, δύο… τμήματα πιο κάτω από την Barca B, ενώ γενικά αυτή την περίοδο ο Μπαρτσελόνα ψάχνει νεαρούς ποδοσφαιριστές εντός κι εκτός συνόρων για το συγκεκριμένο τμήμα.