Αντί για τον Άρη, ελεύθερος γιατρού!

Στις αρχές της σεζόν, όταν αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον Χατζηνικολάου, ο Άρης μίλησε με τον Λόρεντς Γκίντερ Κόστνερ, πριν καταλήξει στον Μιλίνκοβιτς.

Τελικά, με τον Γερμανό, που δούλευε στην Κ23 της Βόλφσμπουργκ, δεν προέκυψε συμφωνία κι ο 62χρονος προπονητής συνεργάστηκε με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, όντας ο προπονητής του Στέλιου Μαλεζά για ένα διάστημα.

Στις 28 Μαρτίου ήταν η τελευταία μέρα, που δούλεψε στην Φορτούνα, καθώς λόγω μιας ίωση βγηκε ελεύθερος γιατρού για τρεις μήνες και στη θέση του έμεινε ο μέχρι τότε βοηθός του, Όλιβερ Ρεκ (παλιός τερματοφύλακας της Βέρντερ, επί Ρεχάγκελ).

«Ήταν μια ίωση, μάλλον από κουνούπι. Ήμουν σαν ένα κινητό, που δεν μπορείς πια να το φορτίσεις» δήλωσε στο «Κίκερ» ο Κόστνερ, ο οποίος πρέπει να επιστρέψει στις 30 Ιουνίου στη δουλειά του, καθώς το τρίμηνο, που βγήκε ελεύθερος γιατρού τελειώνει και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Πάντως, η Φορτούνα δεν φαίνεται να υπολογίζει πλέον σ΄ αυτόν και λογικά το συμβόλαιο θα το λύσουν.

Ο Όλιβερ Ρεκ θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή και στις 16 Ιουνίου, αυτός θα είναι προπονητής στην «πρώτη» για τη νέα σεζόν.