«Κοροϊδεύουν όλοι τους ΠΑΟΚτσήδες»

Πριν τις ευρωεκλογές κατατέθηκε η τροπολογία, που αφορά και την περιοχή της Θέρμης, με την επισήμανση ότι θα ψηφιστεί αμέσως μετά τις εκλογές. Οι εκλογές πέρασαν, καμιά τροπολογία δεν ψηφίστηκε, αν και ψηφίστηκαν άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα η απροκάλυπτη αβάντα στην ιδιοκτησία των Ναυπηγείων Σύρου, που γλιτώνει εκατομμύρια ευρώ ασφαλιστικών εισφορών (πρώην συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο ιδιοκτήτης).

Σε ότι αφορά τα χρέη, από την Κυβέρνηση είχε δοθεί η… διαβεβαίωση ότι το θέμα θα περάσει αμέσως μετά τις εκλογές. Οι εκλογές πέρασαν, η Βουλή έκλεισε, τίποτα…

Σήμερα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Δριβελέγκας, μίλησε για τα θέματα του ΠΑΟΚ στον Arena FM και είπε ξεκάθαρα ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα και πως όλοι κοροϊδεύουν τον κόσμο!

Δείτε τι είπε όταν ρωτήθηκε για τα χρέη :

“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περάσει σαν κάτι μεμονωμένο αν δεν αφορά όλες τις επιχειρήσεις. Για το θέμα της Θέρμης, δεν ξέρω τι έχουν υποσχεθεί, αλλά μόνο δύο άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν. Ο κ. Δανιηλίδης και ο κ. Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Νεάπολης και Συκεών και ο δήμαρχος Θέρμης. Επισκέφτηκαν όλους τους βουλευτές και κατέθεσαν την πρόταση τους για την ρύθμιση για το θέμα του γηπέδου. Κανείς άλλος δεν έχει ενδιαφερθεί. Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Βλέπουν τι αγώνα κάνω και θα φανεί σε λίγο καιρό. Από την διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν μας έχει πάρει ποτέ κανείς. Μας είχε καλέσει όλους ο κ. Σαββίδης και μας έβγαλε έναν λόγο. Έκτοτε δεν έγινε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει η διοίκηση όσο με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ, η ιδέα του και οι φίλαθλοι. Επίσης στο νομοσχέδιο που είναι για την ΑΕΚ δεν υπάρχει τίποτα για το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Μίλησα με τον πρωθυπουργό και δεν υπάρχει τίποτα. Από την ιδιότητα μου τα γνωρίζω καλά. Δεν μπαίνω στις ανακοινώσεις και στα δημοσιογραφικά και στα twitter. Μίλησα με τον υπουργό αν και δεν είναι θέμα του κ. Μανιάτη αλλά του Μιχελάκη. Βέβαια, του είπα πως η λύση πρέπει να είναι ταυτόχρονη. Εγώ θα καταθέσω την τροπολογία αλλά υπάρχει μια διαδικασία. Η τροπολογία είναι εμπρόθεσμη όταν τελειώσει η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου, που ήταν να τελειώσει την επόμενη Τρίτη. Κατατίθεται μετά την δεύτερη ανάγνωση και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Αν τελείωνε την Τρίτη εγώ την Παρασκευή το μεσημέρι θα κατέθετα την τροπολογία έτσι ώστε όταν θα συζητιόταν το νομοσχέδιο να μην μπορούσε να αρνηθεί να περάσει και του ΠΑΟΚ. Αυτό θα το κάνω εγώ πάλι με το που θα τελειώσει η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου μετά δηλαδή την λειτουργία των τμημάτων της Βουλής. Ελπίζουμε στις 17 του μήνα να έχουμε την έναρξη των θερινών τμημάτων και μέχρι τέλος του Ιούνη θα έχει τελειώσει η δεύτερη ανάγνωση για να πάει στην ολομέλεια και επομένως θα καταθέσω εγώ την τροπολογία και θα απαιτήσω να πάει ταυτόχρονα. Αυτή την στιγμή όλοι κοροϊδεύουν.

Λόγια έχω ακούσει πολλά. Το μόνο πρακτικό είναι αυτό που λέω εγώ επειδή γνωρίζω τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.  Μπορεί να υπάρχει η πρόθεση και η διάθεση αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε αν δεν είχε γίνει η παρέμβαση με τους δύο δημάρχους που επικοινωνήσαμε και μιλήσαμε δεν θα υπήρχε τίποτα! Έχω μια όχι πικρία, αλλά ένας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει τίποτα. Αν υπάρξει και αλλαγή στο υπουργείο Οικονομικών θα έρθουμε ξανά από την αρχή. Δεν ξέρω αν λένε ψέματα ή αλήθειες, εγώ λέω τα συγκεκριμένα πράγματα και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Όλοι οι φίλοι μου οι ΠΑΟΚτσήδες με ρωτάνε καθημερινά για το θέμα, εγώ το κάνω για τον λαό του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον στο θέμα που μπορώ να πιέσω για την  ίση αντιμετώπιση θα πιέσω. Πρέπει να ρυθμίσουμε το θέμα της ΑΕΚ που είναι ένα ιστορικό σωματείο αλλά δεν θα δεχτώ λύση που δεν θα είναι ταυτόχρονη με το θέμα του ΠΑΟΚ”.