Στο Τρεβίζο οι δύο, δυσκολίες με Πρίφτη

Αναχωρούν με προορισμό το Τρεβίζο αύριο οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ, καθώς οι δύο παίκτες του Άρη θα συμμετάσχουν στο γνωστό καμπ, που διοργανώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην Ιταλική πόλη.

Το “παρών” θα δώσουν 48 συνολικά παίκτες που θεωρούνται οι καλύτεροι των ηλικιών 19 με 20 ετών. Πλην των Μποχωρίδη και Βεζένκοφ στο Τρεβίζο θα είναι οι Σερζ Ιμπάκα, Ντανίλο Γκαλινάρι και Νικολά Μπατούμ που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

Παραδοσιακά το καμπ του Τρεβίζο προσελκύει πλήθος μάνατζερς και σκάουτερς από την Ευρώπη και την Αμερική.

Δυσκολίες με Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι ψηλά στην λίστα επιλογής της ΚΑΕ Άρης για την θέση του προπονητή. Στις προθέσεις της διοίκησης είναι να υπάρξει συνάντηση μαζί του αν και το “μήνυμα” που αρχικά έλαβε από τον Έλληνα τεχνικό ήταν πώς σε πρώτη φάση θέλει να ξεκουραστεί και στην συνέχεια να δει αν υπάρχουν περιθώρια παραμονής του στον Παναθηναϊκό, θέμα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και η περίπτωση του Νέναντ Μάρκοβιτς ο οποίος εκτός απροόπτου δεν θα συνεχίσει στον ΚΑΟΔ ενώ ο Γιάννης Ιωαννίδης φέρεται να πρότεινε ένα τιμ προπονητών αποτελούμενο από τον Δημήτρη Νικολαίδη (με εμπειρία στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών), και τον Φώτη Τακιανό!

Κατά τα άλλα, αύριο Παρασκευή είναι πιθανό η ΚΑΕ Άρης να καταθέσει στο πρωτοδικείο την νέα αίτηση για επέκταση της θητείας της ενώ στην συνέχεια θα ανακοινωθεί και η σύνθεση του νέου δ.σ. Επίσης, στις προθέσεις της ΚΑΕ Άρης είναι να παραθέσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να δώσει απαντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.