“Περιμένουμε 300 φίλους της Μπενφίκα”

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της Μπενφίκα ζήτησε 800 εισιτήρια προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της, για το παιχνίδι της Πέμπτης (20/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εν’ τούτοις όπως ενημέρωσε σήμερα το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Παναγιώτης Ποικιλίδης, στις εξέδρες αναμένεται να βρεθούν περίπου 300 Πορτογάλοι.

“Η αντίπαλη ομάδα ζήτησε 800 εισιτήρια, αλλά σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, θα έρθουν περίπου 300. Εκεί που υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, είναι από την πλευρά των δικών μας οπαδών για τη ρεβάνς της Λισσαβόνας. Δεν γνωρίζω ακόμη τον ακριβή αριθμό των φίλων της ομάδας που θα ταξιδέψουν, αλλά νομίζω ότι θα ξεπεράσουν τους 3.000, σε περίπτωση που το αποτελέσμα του πρώτου αγώνα είναι ευνοϊκό” τόνισε χαρακτηριστικά και επανέλαβε την προειδοποίηση προς τους οπαδούς ώστε να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους: “Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό, διότι στο στάδιο που βρίσκεται η ομάδα μας θα το πληρώσει ακριβά.

Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, αλλά ακόμη και ένας πυρσός να ανάψει θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει το παραμικρό”.