Αποκάλυψη Κωνσταντινέα για VAR

Εν αναμονή του… VAR βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή, Πέτρο Κωνσταντινέα να μιλάει για την εγκατάσταση του.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κωνσταντινέας, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, υπάρχει πιθανότητα το σύστημα να είναι έτοιμο για τον φετινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Sport Fm»: 

«Να σας κάνω μια αποκάλυψη για το VAR. Υπάρχει μια περίπτωση να προλάβουμε τον τελικό. Έχει αργήσει πολύ η υπόθεση, αλλά υπάρχει μια διαδικασία που θέλει εννιά μήνες εκπαίδευση για να γίνει χρήση του VAR. Τι να κάναμε; Δεν είμαστε ειδικοί για να το προβλέψουμε».

Παράλληλα, σχολίασε και το θέμα των ξένων διαιτητών στη Super League: «Και οι ξένοι διαιτητές κάνουν λάθη. Όταν κάνει ο ξένος λάθος, κανένας παράγοντας δεν μιλάει. Μέχρι καμία συνέντευξη φτάνουν. Σκεφτείτε να τα κάνει αυτά Έλληνας… Αν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου δεν βάλουν πλάτη και να τους διαχειριστούν σωστά, έτσι όπως γίνεται στην Αγγλία, πως θα βελτιωθεί και ο Έλληνας διαιτητής; Αλλιώς βλέπω να μένουμε με τους ξένους. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».