«Μπηχτές» λόγω… Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοιβτς πήρε επιτέλους την ευκαιρία από τον Μλάντεν Κρίσταιτς, που τον πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της  Σερβίας με τη Λιθουανία, για την αρπάξει από τα μαλλιά.

Ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ μοίρασε μια ασίστ και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στον προπονητή του, που έδειχνε να μην τον υπολογίζει.

Μάλιστα, χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς μετά το παιχνίδι, που τάχθηκε για ακόμα μια φορά υπέρ της χρησιμοποίησης του Πρίγιοβιτς, ως δίδυμο μαζί του στην κορυφή.

Μάλιστα τόσο αυτός, όσο και ο φορ του Δικεφάλου έριξαν τις δικές τους… μπηχτές, για τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού.

«Ήταν ευκολότερο όταν μπήκε ο Πρίγιοβιτς μέσα και για πρώτη φορά δεν ήμουν μόνος με πέντε αντιπάλους. Η είσοδος του Πρίγιοβιτς με βοήθησε πολύ γιατί… τράβηξε πάνω τους αμυντικούς και δημιούργησε χώρους για μένα. Είμαι χαρούμενος όταν παίζουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες», είπε ο Μίτροβιτς. 

Από την πλευρά του, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τόνισε: «Ο Μίτροβιτς και εγώ, συνεργαζόμαστε καλά μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι δεν υπάρχει ρίσκο ότι αγωνιζόμαστε και οι δύο μαζί. Αν ήταν δική μου απόφαση θα παίζαμε μαζί σε κάθε αγώνα αλλά δεν αποφασίζω εγώ».