Μέσα Βιεϊρίνια- Κρέσπο!

Την ευτυχία να έχει, για πρώτη φορά μετά από καιρό, όλο του το ρόστερ διαθέσιμο, ζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού στην προπόνηση της Πέμπτης επέστρεψαν κανονικά, τόσο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όσο και ο Άνχελ Κρέσπο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του «paokfc.gr»: 

Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση. Κι όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους!!

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέρασε τα τεστ ετοιμότητας στα οποία υποβλήθηκε από το ιατρικό τιμ και προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις. Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού είναι κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο. Έτσι, το ιατρικό δελτίο είναι κενό κι ο Λουτσέσκου έχει την πολυτέλεια να επιλέξει τους παίκτες που θ’ αντιμετωπίσουν την Ξάνθη δίχως κάποια αναγκαστική απουσία.Η προπόνηση αφορούσε την τακτική εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (24.11) τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι και τα τελειώματα των φάσεων.Την Παρασκευή (23.11) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.