Ο μάγος που τραυμάτισε τον Ρονάλντο

Οι Πορτογάλοι αγωνιούν για την κατάσταση του Ρονάλντο και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, αλλά κάποιος στην μακρινή Γκάνα, δεν αγωνιά καθόλου!

Ο Ρονάλντο υποφέρει από μια τενοντίτιδα στο αριστερό του πόδι κι ένας… τσαρλατάνος από την Γκάνα ισχυρίζεται ότι αυτός τον τραυμάτισε.

Κάποιος Νάνα Κουάκου Μπονσάμ, που δηλώνει… μάγος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό AngelFMστην Γκάνα και ισχυρίστηκε ότι έκανε μάγια στον Ρονάλντο.

«Το εννοώ σοβαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα έψαχνα τέσσερις σκύλους για να τους φέρω σε επαφή με κάποια πνεύματα. Το είχα πει και πριν τέσσερις μήνες, ότι δουλεύω σοβαρά την περίπτωση του Ρονάλντο και θα τα καταφέρω να τον αφήσω εκτός Μουντιάλ, ή τουλάχιστο να μην παίξει στον αγώνα με την Γκάνα» είπε ο «μάγος» από την Γκάνα, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «ο τραυματισμός του δεν μπορεί να γιατρευτεί από κανέναν γιατρό, δεν μπορούν να δουν από τι προήλθε ο τραυματισμός, είναι κάτι πνευματικό, σήμερα είναι το γόνατο, αύριο ο τετρακέφαλος, την άλλη μέρα κάτι άλλο».

Όσο ο «μάγος» κάνει τη δουλειά, κάνει κι ο Ρονάλντο τη δική του για να είναι έτοιμος στις 16 Ιουνίου, στο πρώτο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Γερμανία.