By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο καιρός σήμερα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Ο καιρός σήμερα

Τhessports
Last updated: 27/11/2018 09:26
Τhessports
Share
SHARE

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου βαθμιαία θα ενταθούν και θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας περιμένουμε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα κεντρικά και νότια, προσδίδοντας χαρακτήρα λασποβροχής στις περιοχές όπου αναμένονται φαινόμενα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 12 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 16 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

(meteo)

Σχετικά άρθρα

Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τη γενοκτονία των Ποντίων
«Έπεσε» το Spotify – Εκατομμύρια οι αναφορές για προβλήματα στη μουσική πλατφόρμα
Καιρός: Οι θερμοκρασίες ανά περιοχή το Πάσχα – Αυτή θα είναι η πιο ζεστή μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από πτώση από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σοκαριστικά video από τα επεισόδια!
Next Article Οι περιπέτειες ενός… πληγέντα

Τελευταία νέα

Βρήκε προπονητή ο Παναθηναϊκός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
26 May, 2026
«Πάτησε» την ΑΕΚ και το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!
Featured SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
26 May, 2026
Παρουσίασε τη ρετρό φανέλα του ο ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
26 May, 2026
«Άρης και Ηρακλής έχουν στο στόχαστρο τον Μπάρμπα!»
ΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
26 May, 2026
Follow US