“Με Ραγκάτση θα μας κάτσει”

Μετά από μια πολυετή πετυχημένη παρουσία στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με την εκπομπή του “με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” να εξακολουθεί να χτυπάει κόκκινο κάθε πρωί στο “Αθλητικό Metropolis” ο Χρήστος Ραγκάτσης δοκιμάζει παράλληλα και κάτι διαφορετικό.

Ο “Ράγκα” ανέλαβε τημ μάνατζερ της ομάδας του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΜ και μάχεται για την άνοδο στην Α1, καθώς 7 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νίκη Μεσημερίου.

Μάλιστα, στην χθεσινή προπόνηση ο πρόεδρος της ομάδας, Άκης Κοσμίδης, παρουσίασε τον νέο τημ μάνατζερ στους ποδοσφαιριστές και στην σύντομη ομιλία του, ο “Ράγκα” ζήτησε από τους παίκτες να είναι συνεργάσιμοι, να τα δώσουν όλα για να οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο, κάνοντας τα 7 στα 7, στα παιχνίδια που απομένουν.

Εμπνευσμένοι από τον τίτλο της εκπομπής του “Ράγκα” στο “Αθλητικό Metropolis” στο Αγγελοχώρι είναι σίγουροι ότι με Ραγκάτση θα τους κάτσει η άνοδος.

Aπό την πλευρά του, ο πετυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, που διακρίνεται στη φωτογραφία στο “Σουκρού Σαράτσογλου” λίγο πριν περιγράψει το ιστορικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε, αντιλαμβάνεται ότι όλοι από κάπου ξεκίνησαν.