«Μπορεί να μιλάω με τον ΠΑΟΚ»

«Μπορεί να μιλάω με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλω να το επιβεβαιώσω». Ο Ούγκο Βιέιρα παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ, για την ενδεχόμενη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και πέρσι, και προφανώς, τον απασχολεί και τώρα.

«Πέρσι δεν ήταν δική μου επιλογή που δεν έγινε η μεταγραφή. Απλά ο ΠΑΟΚ δεν τα είχε βρει με την Μπενφίκα και γι΄ αυτό δεν προχώρησε η υπόθεση» είπε στο «Αθλητικό Metropolis» ο Βιέιρα, που συμπλήρωσε ότι η Μπενφίκα θέλει να τον δώσει πάλι δανεικό.

Η Μπενφίκα τον απέκτησε το 2012 από την Ζιλ Βιθέντε, αλλά δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ποτέ και τον δίνει συνέχεια δανεικό (Χιχόν, Ζιλ Βιθέντε, Μπράγκα και πάλι Ζιλ Βιθέντε).

Πέρσι έπαιξε το πρώτο εξάμηνο στην Μπράγκα, κάνοντας λίγες συμμετοχές και στη συνέχεια στη Ζιλ Βιθέντε όπου έπαιξε περισσότερο. Συνολικά, τη σεζόν 2013-14 έκανε και στις ομάδες 19 συμμετοχές με 3 γκολ.

Ο ίδιος είπε σήμερα ότι ανήκει στην Μπενφίκα, ωστόσο στην Πορτογαλία λένε ότι πλέον υπάρχει συνιδιοκτησία με την Μπράγκα.

Σε γενικές γραμμές, ο Ούγκο Βιέιρα είναι ένας παίκτης επιπέδου Μιγκέλ Βίτορ. Δεν θα παίξει ποτέ στην Μπενφίκα σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπορεί να παίξει στο σαφώς χαμηλότερο επίπεδο της ελληνικής Λίγκας.