«Έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για την κακή περίοδο που διανύει η ομάδα του τονίζοντας βέβαια πως η ΑΕΚ μπορεί να κυνηγήσει τον στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για το αν επιρρίπτονται ευθύνες στους Μπακασέτα, Σιμόες, Λαμπρόπουλο για την εικόνα και την πορεία της ομάδας: «Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να το πιστεύει αυτό».

Για τον μαύρο Νοέμβρη και την Ξάνθη που έρχεται: «Δεν είναι και οι καλύτερες καταστάσεις. Πάντα σημασία έχει πλέον πως θα αντιδράσεις. Και πως θα το ξεπεράσεις. Η Ξάνθη είναι ομάδα που παίζει σφιχτά. Προσπαθεί να περιορίσει του αντιπάλου τα ατού. Και προσπαθεί για το αποτέλεσμα. Η πορεία της έχει δείξει ότι είναι δύσκολη ομάδα. Πρέπει να έχουμε υπομονή για να διασπάσουμε την άμυνα τους και να μην δεχτούμε επιθέσεις από τον αντίπαλο.

Η ψυχολογία δεν είναι στο καλύτερο σημείο. Όταν είσαι σε ένα μεγάλο κλαμπ όμως πρεπει ο καθένας να φέρει τον εαυτό του στην καλύτερη κατάσταση. Είναι δύσκολη συγγιρία, όταν λες να λέγεσαι μέλος ενός μεγάλου κλαμπ πρέπει να βρεις την θέληση. Έχουμε τέτοιους παίκτες και τέτοιους χαρακτήρες για να το ξεπεράσουμε. Θα πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να βγούμε από αυτήν την κατάσταση».

Για το αν είναι εφικτό το πρωτάθλημα: «Μαθηματικά δεν είσαι εκτός. Κυνηγάς ότι καλύτερο μπορείς. Οφείλουμε να κυνηγήσουμε το κάθε αποτέλεσμα. Νομίζω πως έχουμε πιθανότητες να πλησιάσουμε την κορυφή. Θα πρέπει να δούμε και τις αλλαγές τον Ιανουάριο για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Σίγουρα αλλάζουν κάποια πράγματα. Έχουμε μιλήσει, η διοίκηση ξέρει τα θέλω του προπονητή».

Για τα επεισόδια με Άγιαξ: «Δεν είχα εικόνα, ήμουν μέσα. Μέχρι το ματς με Άγιαξ η συμπεριφορά όλων ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλω να πιστέυω πως ήταν της στιγμής. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα χαλάνε την εικόνα. Οι υγιείς φίλαθλοι θα πρέπει να τους απομονώσουν».

Για τον κόσμο που θα δώσει το παρών έπειτα από δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν είναι και το καλύτερο να παίζεις χωρίς κόσμο. Πάντα ο κόσμος θα σου δώσει μια ώθηση. Τον θέλουμε κοντά μας και τώρα, που τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας για να στηρίξουν τα παιδιά, που θα αγωνιστούν».