Ιταλοί (και) στο Άργος

Μετά την ομάδα του Ζακύνθου, η οποία παίζει στην Football League, άλλη μία ομάδα περνά σε “ιταλικά” χέρια. Πρόκειται για τον Παναργειακό, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι Ιταλός επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Βαλκάνια και Βραζιλία.

Σε αντίθεση με την Ζάκυνθο, που είναι ΠΑΕ, ο Παναργειακός είναι ερασιτεχνικό σωματείο, καθώς παίζει στην Γ΄ ΕΘνική (τερμάτισε 2ος, πίσω από την Ερμιονίδα).

Αναλυτικά η ανακοίνωσηέχει ως εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναργειακού Α.Π.Ο , αφού δεν εξασφάλισε κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε την στήριξη από ντόπιους οικονομικούς παράγοντες της συνέχισης αυτής της πορείας για τη νέα περίοδο που έρχεται , αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας του επιχειρηματία κ. Λεονάρντο Κουράτολο ο οποίος και είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου μας .

Η συνεργασία αποφασίστηκε μετά τις διαβεβαιώσεις του νέου προέδρου ότι στόχος είναι η στελέχωση και ενίσχυση της ομάδος μας για την άνοδό της στην Β’ Εθνική και γι’ αυτό το λόγο στεκόμαστε όλοι ενωμένοι στο πλευρό του.

Ο Πρόεδρος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και κατοικεί οικογενειακώς στην Αθήνα . Δραστηριοποιείται επαγγελματικά , έχοντας έδρα την Αθήνα , στα Βαλκάνια , την Βραζιλία ενώ συχνά είναι τα επαγγελματικά του ταξίδια στην πατρίδα του , την Ιταλία . Αγαπάει το ποδόσφαιρο και το Άργος και αυτά είναι τα κίνητρα της ενασχόλησής του με τα διοικητικά της ομάδας μας”