Αυτά δεν γίνονται, ούτε στην Ελλάδα!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στην Κύπρο, πράγματα που δεν συμβαίνουν ούτε στην Ελλάδα (όπου ως γνωστόν, μπορούν να συμβούν τα πάντα!).

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε τελικά το πρωτάθλημα στο γήπεδο, νικώντας την ΑΕΛ κεκλεισμένων των θυρών στην ουδέτερη Λάρνακα, αλλά η Διαιτητική Πειθαρχική Επιτροπή ακύρωσε την Παρασκευή την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, και δίνει το πρωτάθλημα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη στα χαρτιά!

Όπως αναφέρει η απόφαση :

«Η απόφαση της πλειοψηφίας της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ ημερομηνίας 22/05/2014 η οποία εκδόθηκε για τον διακοπέντα αγώνα του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο στις 17/05/2014 μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας με την οποία διατάχθηκε η επανάληψη του αγώνα από την αρχή, σε ουδέτερο γήπεδο, χωρίς την παρουσία θεατών, ακυρώνεται.

Η πλειοψηφία της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ ερμήνευσε και εφάρμοσε λανθασμένα τους κανονισμούς τόσο του Πειθαρχικού Κώδικα όσο και της Προκήρυξης με βάση τα ευρήματα τα οποία η ίδια διαπίστωσε και υιοθέτησε.

Ως εκτούτου, ο πιο πάνω αγώνας που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο στις 17/05/2014 μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και διακόπηκε στο 51ο λεπτό, κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας του ΑΠΟΕΛ με σκορ 3-0».

Άρα, δεν ισχύει το 1-0 που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ την ΑΕΛ και η ομάδα της Λευκωσίας παίρνει το πρωτάθλημα στα χαρτιά…