Σάντος: «Εμείς θα προκριθούμε»!

Ο Φερνάντο Σάντος το λέει και συνήθως, ότι λέει, το εννοεί: «Πιστεύω ότι θα είμαστε η μια από τις δύο ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση», είπε ο Πορτογάλος προπονητής μετά τη νίκη της Εθνικής με 2-1 επί της Βολιβίας.
Και δεν ήταν τόσο η νίκη, όσο η εμφάνιση και η απόδοση των διεθνών, που κάνει τον Σάντος να είναι τόσο αισιόδοξος για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

Για την εικόνα της Εθνικής στο φιλικό με τη Βολιβία:
«Το δεύτερο ημίχρονο μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο, επειδή στο πρώτο μέρος αφήσαμε αρκετά την μπάλα στους αντιπάλους μας. Δεν είμαι ανακουφισμένος που σκοράραμε, γιατί είμαστε μία ομάδα που συνήθως βάζουμε γκολ και περίμενα ότι αυτό θα κάποια στιγμή».

Σχετικά με την Ακτή Ελεφαντοστού:
«Όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν από αυτό τον όμιλο, αλλά πιστεύω ότι η δική μας ομάδα θα πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις».

Για τον Κατσουράνη και τον Κονέ που πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης:

«Ξέρετε ότι δε θέλω να μιλάω για κάποιον παίκτη ξεχωριστά. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε δύο θέσεις και παραπάνω και κρατάω ότι κάναμε και σήμερα αρκετές ευκαιρίες για γκολ».