«Μόνο αυτό έκανε ο ΠΑΟΚ»

O Ντένις Επστάιν μίλησε στον Arena Fm για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι ασπρόμαυροι κατάφεραν μόνο να σκουράρουν, κάτι που δεν έκανε βέβαια η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσα χρόνια ζει στην Ελλάδα και αν νιώθει λίγο Έλληνας πλέον: «Είναι ο όγδοος χρόνος που μένω στην Ελλάδα. Νιώθω όντως Έλληνας, αν κρίνει κανείς και από αυτά που είδα χθες από τον διαιτητή».

Για τον αγώνα: «Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για όλους. Ήμασταν καλύτεροι ομάδα χθες και φάνηκε στο γήπεδο, αλλά δεν έφτασε αυτό για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλαμε. Είμαι περήφανος για την εμφάνισή μας χθες και είμαι στεναχωρημένος για την ήττα από ένα φτηνό γκολ».

Για τον προπονητή της ομάδας, Μάκη Χάβο: «Στην αρχή της χρονιάς με τον Μπάμπη Τεννέ ήμασταν σε καλή κατάσταση, αλλά με την αλλαγή προπονητή, η εικόνα μας άλλαξε πολύ. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν έμπειρο προπονητή, έναν καλό προπονητή και αυτό βοηθάει στο να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όμως χθες μόνο το γκολ δημιούργησαν στον αγώνα. Δεν μας δόθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Κάποιες φορές παίζεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες σφιχτά, όμως χθες δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε κάτι τέτοιο. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ μόνο σκόραρε στον αγώνα χθες, δεν έκανε τίποτε άλλο».

Για το αν η Λαμία θα κινδυνέψει με υποβιβασμό: «Οι βαθμοί είναι σημαντικοί, όχι να παίζουμε καλά. Είμαστε όντως σε κίνδυνο σε αυτή τη θέση που βρισκόμαστε, όμως με την εικόνα που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια, γιατί βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για την προετοιμασία της Λαμίας πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν προετοιμαστήκαμε διαφορετικά από ότι για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Έχουμε έναν καλό προπονητή, προετοιμαστήκαμε σωστά, είπαμε πως δεν πρέπει να μείνουμε πίσω και να αμυνόμαστε, θέλαμε να επιτεθούμε, θέλαμε να τρέξουμε, και αυτό κάναμε».