«Περιμένω προτάσεις»

Το κεφαλαίο Φορτούνα έκλεισε για το Στέλιο Μαλεζά, που όπως δήλωσε, περιμένει τις προτάσεις από τον ατζέντη του για να τις αξιολογήσουν.

Το κεφάλαιο ‘Στέλιος Μαλεζάς’ συντηρείται σε κάθε μεταγραφική περίοδο για τον ΠΑΟΚ, από τότε που έφυγε ο ποδοσφαιριστής για τη Γερμανία. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος, με τις φήμες να ενισχύει το γεγονός ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Φορτούνα.

Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο άλλοτε αρχηγός του «δικεφάλου» απέφυγε να πει κάτι περισσότερο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γι’ αυτόν. «Είναι ένα θέμα, αλλά δεν είναι σωστό τώρα να αναφέρουμε κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ελεύθερος, έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις μου με την Φορτούνα. Ο μανατζέρ μου θα φέρει τις προτάσεις για να τις κρίνουμε».

Την πόρτα του γερμανικού ποδοσφαίρου πάντως δεν την έκλεισε σε καμία περίπτωση. «Προς το παρόν έχει κλείσει ο κύκλος μου μόνο στην Φορτούνα. Ο μανατζέρ μου κάνει την δουλειά του και αργότερα θα κρίνουμε», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Τέλος, μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τη συνύπαρξη Σαββίδη-Αναστασιάδη από φέτος στον ΠΑΟΚ: «Όταν υπάρχει ένας δυνατός πρόεδρος και ένας καλός προπονητής υπάρχει το σωστό μείγμα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και ο κόσμος που πρέπει να στηρίξει τις επιλογές».