Από το Καυταντζόγλειο στον Εύοσμο

Την απόκτηση του Βίτορ Λίμα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρακλή, ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας, που επέστρεψε στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η ομάδα του Ευόσμου έκανε… σεφτέ στις μεταγραφές της με τον Πορτογάλο, ο οποίος μετακομίζει στα δυτικά της Θεσσαλονίκης. Αναμφίβολα πρόκειται για μία εντυπωσιακή κίνηση, δείγμα των προθέσεων του Αγροτικού Αστέρα ενόψει της νέας χρονιάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Π.Μ.Α.Σ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Vítor Manuel Lima Santos για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο έμπειρος μέσος γεννήθηκε στις 10/08/1981, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στην Salamanca, ενώ λίγα χρόνια μετά συνέχισε την καριέρα του στην πορτογαλική Académico Viseu.Το 2005 αγωνίστηκε στην Premier League της Σκωτίας, για λογαριασμό της Falkirk. To 2007 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2009 στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Δόξα Δράμας. Το 2012 βρέθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό του Εθνικού Άχνας ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Football League με τον Ηρακλή».