«Στηρίζουμε το υπάρχον υλικό»

Για την αναμέτρηση με την Βενέτσια μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πρόκειται για ένα πολύ καλό αντίπαλο με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά για να κερδίσουμε.

Η άμυνα μας πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, να έχουμε καλές συνεργασίες, καλές επιλογές και αυταπάρνηση. Τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε.

Για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας στους τελευταίους αγώνες:

«Το έχουμε αποδείξει στο σύνολο των παιχνιδιών μας. Δεν πρέπει και κοιτάμε μόνο των αριθμό των πόντων, αλλά για να κερδίσουμε τη Βενέτσια είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ελέγξουμε το κομμάτι της επιθετικότητας τους».

Για το κακό μομέντουμ της Βενέτσια και το καλό από πλευράς ΠΑΟΚ:

«Δεν υπάρχει μομέντουμ λόγω διακοπής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Βενέτσια δεν έχει χάσει εκτός έδρας. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και δεν μετράει τι έχουν κάνει οι ομάδες πριν».

Για το αν έχει προκύψει κάτι μεταγραφικό:

«Όχι δεν κάναμε κάποια κίνηση όπως ξέρετε. Στηρίζουμε το υπάρχον υλικό για να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια μας».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Θέλουμε πολύ να έρθει κόσμος και να μας ενισχύσει. Έχουμε πολύ ευχάριστα συναισθήματα από την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Άρη. Με τη βοήθεια τους θα πάρουμε μια νίκη που θέλουμε πάρα πολύ».

Για το δύσκολο ροτεϊσιον στη θέση «4»:

«Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και να καλύψουμε τις αδυναμίες μας εκ των έσω μετά τον τραυματισμό του Μαργαρίτη. Ελπίζω ο Βαγγέλης να είναι σύντομα κοντά μας για να είμαστε πιο ξεκάθαροι στους ρόλους μας».