«Το επεισόδιο με τον Καραπαπά!»

Στον Arena Fm μίλησε ο δημοσιογράφος από την Ξάνθη, Γιάννης Κοκκαλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έγινε με τον Καραπαπά στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο κ. Καραπαπάς δεν έχει δικαίωμα να είναι στον αγωνιστικό χώρο και ήταν μαζί με τον προπονητή του Ολυμπιακού στο ματς. Όταν μπήκε ο κ. Μάρτινς στην αίθουσα τύπου μετά τον αγώνα, ο κ. Καραπαπάς είπε πως θέλει να γίνουν κατευθείαν ερωτήσεις και όχι να γίνει τοποθέτηση του προπονητή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε πως οι παίκτες της Ξάνθης ήταν προκλητικοί. Εξέφρασα τις αντιρρήσεις μου, λέγοντάς του να το διευκρινίσει. Εκείνη τη στιγμή δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο γιατί ο κ. Καραπαπάς είπε πως δεν ήταν καλή ερώτηση μου και εκνευρίστηκε. Ανέβηκαν οι εντάσεις των φωνών μας τότε. Φούντωσε η κατάσταση όταν ο κ. Καραπαπάς είπε σε έναν Ξανθιώτη που βρισκόταν στην αίθουσα τύπου φορώντας φόρμα της ομάδας, πως δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί, γιατί είναι οπαδός και όχι δημοσιογράφος. Τότε οξύνθηκαν τα πνεύματα. Τελικά, ηρέμησαν όλοι, απάντησε ο κ. Μαρτίνς, δεν μας έπεισε βέβαια, όμως έληξε το θέμα».