«Ο Τουρέ ζήτησε να φύγει»

Νωρίς τερματίστηκε η συνεργασία Ολυμπιακού και Τουρέ, με τον Ιβοριανό να αποχωρεί από τους ερυθρόλευκους, 5 μήνες μετά την επιστροφή του.

Σήμερα, ανακοινώθηκε πως ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο του Πειραιά, με τον μάνατζερ του Τουρέ να δηλώνει πως ο πελάτης του ζήτησε να φύγει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σελούκ στο sport24.ru:

«Ο Γιάγια δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ περισσότερο απ’ ότι προέβλεπαν οι τρεις μήνες, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος που έμεινε στον Ολυμπιακό. Επιπλέον για τις 11 μέρες του Δεκεμβρίου δεν ζήτησε τίποτα από τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πως δεν πήγε στον Πειραιά για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσει πραγματικά το κλαμπ με διάφορους τρόπους», είπε αρχικά ο Σέλουκ και συνέχισε: «Πολλά απ’ όσα περιμέναμε δεν ήταν έτσι όπως τα θέλαμε. Ο Γιάγια είναι απογοητευμένος και έκανε έκκληση προς τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να καταγγείλει τη σύμβαση. Ο Γιάγια δεν είχε την υποστήριξη αρκετών ανθρώπων του συλλόγου κάτι που δεν το περίμενε. Γι’ αυτό και ζήτησε να τερματιστεί η σύμβαση. Ευχόμαστε καλή τύχη στον Ολυμπιακό και όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου οι δρόμοι τους ίσως και να συναντηθούν ξανά. Ο Γιάγια θα θυμάται για πάντα την υποδοχή των οπαδών και θα τους σέβεται για πάντα».

Τέλος, σχετικά με το μέλλον του Τουρέ ο Σέλουκ σημείωσε: «Είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής. Ο Μουρίνιο μπορεί να δείχνει με τα τρία δάχτυλα ότι κέρδισε τρεις φορές την Premier League, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Τουρέ. Τον Ιανουάριο που ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που έχουμε και θα επιλέξουμε την καλύτερη. Ο Γιάγια είναι ανοιχτός σε προτάσεις και νομίζω πως πολλοί θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον».