«Δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφορικά με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τη ΜΠΑΤΕ:

«Σαφέστατα δεν ήταν μια καλή εμφάνιση, ήταν μια εμφάνιση ντροπή αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που έγινε αυτό. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δεν είναι εύκολο να κυνηγάς τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αν σε ορισμένα παιχνίδια δε βρεις από την αρχή τα σωστά πρόσωπα να στηριχθείς για να πάρεις το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να γίνει αυτό στην πορεία. Η ομάδα είναι κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά και πρέπει να εστιάσει στη νίκη των επόμενων δύο παιχνιδιών και μετά θα γεμίσει μπαταρίες».

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ:

«Δεν προβληματίζομαι είμαι αισιόδοξος. Δεν ξεχάσαν το ποδόσφαιρο. Ο αληθινός ΠΑΟΚ ήταν στα παιχνίδια με Βασιλεία και Σπαρτάκ αλλά και Μπενφίκα. Η εικόνα δεν είναι καλή. Οι αληθινοί οπαδοί στέκονται στο πλευρό της ομάδας. Χάθηκε ένας στόχος αλλά είναι μπροστά μας ο ιστορικός στόχος του πρωταθλήματος. Υπάρχει ο Λεβαδειακός, υπάρχει εχθρική ατμόσφαιρα και εκεί θα πρέπει να ρίξουν όλο το βάρος στον ΠΑΟΚ».