«Δύσκολο να διαχειριστείς συνεχόμενες ήττες στον Άρη»

Για την ήττα της ομάδας του από τον Προμηθέα μίλησε ο, προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου πήραμε όλες τις λάθος αποφάσεις, βάλαμε μόλις 6 πόντους και στο τέταρτο δεκάλεπτο άνοιξε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε με μεγάλα σουτ να επιστρέψουμε. Στους 7 πόντους είχαμε έξι λάθος αποφάσεις.

Η διάρκεια για μας είναι το ζητούμενο, στη σειρά των αγώνων που έρχεται πρέπει να το προσέξουμε, διότι πλέον θέλουμε αποτελέσματα».

Για το αν είναι θέμα συγκέντρωσης αυτό που έγινε σήμερα: «Είναι και θέμα συγκέντρωσης, είναι και θέμα πίεσης και το τρίτο είναι ότι το μπάσκετ είναι άθλημα που θα πρέπει να συγκεντρώνεσαι σε πολλούς τομείς. Υπάρχει πρόσθετη πίεση και πρόσθετη πρόκληση στον Άρη. Η πρόκληση είναι πιο σημαντική από την πίεση. Αν μπορεί να αντέξει κάτω από πίεση, τότε εξελίσσεται ένας παίκτης.

Στην ομάδα και στους φιλάθλους, όπως είδατε, υπάρχει μια πίεση. Ο Άρης είναι δύσκολο να διαχειριστεί συνεχόμενες ήττες. Πιστεύουμε στην ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι».

Για το αν θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις: «Διορθωτικές κινήσεις είναι θέμα ψυχοπνευματικής συγκέντρωσης. Ήδη έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο πρωτάθλημα, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα και αυτό προσπαθούμε να το αντιστρέψουμε και να το κάνουμε πλεονέκτημα, να παίζει ο ένας για τον άλλον».