Χάνεται ο Μπαμπά και… χρόνος

Οι μέρες περνούν, λύση δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στον ορίζοντα, αν και διεργασίες γίνονται, και ο Ηρακλής θα αρχίσει να χάνει παίκτες…

Μετά τον Λίμα, που πήγε στον Αγροτικό Αστέρα, ο Ιβοριανός Μπαμπά είναι κοντά στην Κέρκυρα. Ο νεαρός που έκανε μια καλή σεζόν, έμεινε ελεύθερος, δεν υπάρχει κάποιος να μιλήσει μαζί του, και είναι σε επαφές με την Κέρκυρα, που θα παίξει και Σούπερ Λίγκα.

Ο Ηρακλής δεν έχει σ΄ αυτή τη φάση σοβαρό πρόβλημα, λόγω των πιθανών (ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα) κυρώσεων από την μη αδειοδότηση, καθώς οι περισσότεροι καλοί παίκτες, που θα ήθελε να κρατήσει (όπως οι

Χουάντερσον, Σαββίδης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Τάι, Πορτουλίδης, Χιονίδης, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Σαράφογλου) έχουν συμβόλαια, αλλά αν δεν βρεθεί γρήγορα σχήμα να τρέξει την ομάδα, κι αυτοί μπορεί να μείνουν ελεύθεροι, αφού έχουν οι περισσότεροι δικαίωμα προσφυγής.

Ελεύθερος είναι και ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς δεν έχει συμβόλαιο, αλλά θα ήθελε να παραμείνει στον Ηρακλή και περιμένει κι αυτός, μήπως βρεθεί σύντομα μια λύση. Ο Παπαδόπουλος είχε πράγματι πρόταση από το Παραλίμνι από την Κύπρο, αλλά την απέρριψε.