Γαμπρός μετά το Μουντιάλ

Το χορό του Ησαΐα θα χορέψει μετά το Μουντιάλ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που έχει προγραμματίσει το γάμο του για τις 5 Ιουλίου, αν βέβαια του το επιτρέψει η Εθνική ομάδα.

Ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ μάλλον προνόησε για το ενδεχόμενο να προκριθεί η Εθνική μας ομάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η φάση των 16 ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου, οπότε ακόμα και σε αυτό το ενδεχόμενο ο «Socratis» προλαβαίνει να είναι στην ώρα του στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο CapeSounio.

Αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάνει κι άλλη υπέρβαση και φτάσει στα προημιτελικά, τότε η αγαπημένη του Ελένη θα χρειαστεί να κάνει μερικές ημέρες υπομονή, αφού οι προημιτελικοί έχουν οριστεί για τις 4 και 5 Ιουλίου.

Σε μία τέτοια περίπτωση βέβαια… χαλάλι. Τέτοια εμπειρία είχε ο μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Τάκης Φύσσας, που μετέθεσε τον γάμο του το καλοκαίρι του 2004, αφού δεν φανταζόταν ότι η Ελλάδα θα έφτανε ως τον τελικό της διοργάνωσης. Ο ίδιος σε συνέντευξή του αργότερα διέψευσε αυτή την ιστορία αλλά ο μύθος παρέμεινε.