Μαρτυρία : “Είχαν και σφυρί…”

Τις στιγμές τις επίθεσης στον Λαρισαίο διαιτητή Θανάση Τζήλο, περιέγραψε το πρωί της Τετάρτης στο onlarissa.gr γυναίκα που βρίσκονταν κοντά στο χώρο του αρτοποιείου, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, όπου και ξυλοκοπήθηκε.

«Ήταν γύρω στις εννέα και ο άνθρωπος ήταν στο αυτοκίνητό του, πήγε στο φούρνο να αγοράσει ένα κουλούρι, βγήκε να μπει στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο μία κοπέλα που ήταν για ψώνια στο φούρνο και είχε βγει έξω για να πάει κι αυτή στο αυτοκίνητό της, άρχισε να φωνάζει «ελάτε». Ο ίδιος ήταν πεσμένος με αίματα δίπλα σε ένα αυτοκίνητο σπασμένο. Οι δράστες ήταν τρεις ή τέσσερις και διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο. Άλλος μου είπε ότι είχαν κι ένα σφυρί…» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο onlarissa.gr.

Οι αρχές ήδη αναζητούν στοιχεία που ενδεχομένως θα τους δώσουν την άκρη του νήματος για την αναζήτηση των δραστών, όπως υλικό από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας.

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως σε κάθε περίπτωση, προκαλεί το γεγονός ότι η επίθεση έγινε ημέρα και σε σημείο όπου βρίσκονταν ή περνούσαν πολλοί πολίτες είτε πεζοί, είτε με τα οχήματά τους.

Πηγή : onlarissa.gr