Ομάδες fast food και… μιας χρήσης

Φέτος έκλεψε την παράσταση στην Football League και μόλις στην προτελευταία αγωνιστική έχασε τη μάχη για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Τώρα, που τελείωσε η σεζόν, στον Ηρακλή Ψαχνών ψάχνουν τρόπο, να κρατήσουν την ομάδα τους ζωντανή.

Πολλές ομάδες επενδύουν στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, όπου τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ, υπάρχουν μεγάλα έσοδα. Αν η άνοδος δεν έρθει, τα ανοίγματα μένουν. Ομάδες που εκπροσωπούν μικρές πόλεις, ή ακόμη και χωριά, δεν μπορούν να αντέξουν.

Ο Αιγινιακός συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και μέσω της συνεργασίας με τον Ιβάν Σαββίδη θα διατηρήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, στα Ψαχνά τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Στούπας, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς δεν μπορεί πλέον να σηκώσει το βάρος.

«Φέραμε στην ομάδα τον Πατσατζόγλου και κανείς δεν αγόρασε μια φανέλα του. Όλοι είναι μόνο για κριτική. Δεν υπάρχει πλέον να βάλουμε άλλα 800.000 ευρώ στην πλάτη μας» είπε, καθιστώντας σαφές και το μέγεθος του ανοίγματος από την φετινή σεζόν.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν τον Ηρακλή Ψαχνών να παραχωρεί το ΑΦΜ του, είτε σε ομάδα της Αθήνας, είτε στην γειτονική Χαλκίδα.

«Δεν το δίνουμε το ΑΦΜ. Πωλούνται μόνο οι μετοχές. Αν δεν βρεθεί λύση, η ομάδα θα επιστραφεί στο Πρωτοδικείο», είπε ο μεγαλομέτοχος των Ψαχνών.

Μια ομάδα που ξαφνικά εμφανίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκπροσωπώντας ένα χωριό της Εύβοιας, ξαφνικά θα τις αποχαιρετήσει, όπως όλα δείχνουν…