Μια πόλη ενώθηκε για νέο γήπεδο

Μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μπορεί να… τσακώνονται, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε τοπικά ντέρμπι, αλλά εκτός γηπέδων, συνεργάζονται για το κοινό συμφέρον.

Ο Απόλλων Λεμεσού και η ΑΕ Λεμεσού, οι δύο μεγάλες ομάδες της πόλης, αλλά ο ταπεινός Άρης Λεμεσού, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ξεχάσουν τις διαφορές τους, για να κατασκευάσουν νέο γήπεδο στην πόλη, που θα τους εξυπηρετεί όλους και θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν περισσότερο, αφήνοντας το παλιό Τσίρειο.

Οι επαφές των ομάδων έχουν προχωρήσει και προσπαθούν να εξασφαλίσουν εμπράγματες εγγυήσεις, για την εξασφάλιση δανείου, με το οποίο θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο και φυσικά, επιζητούν και τη συνεργασία με τις αρχές και ειδικά την προεδρία της Δημοκρατίας.

Για την καταβολή των εγγυήσεων, οι ομάδες της Λεμεσού έχουν απευθυνθεί και στην Κυπριακή Ομοσπονδία, για να βοηθήσει κι αυτή με τον τρόπο της.

Οι Λεμεσιανές ομάδες, θα δημιουργήσουν δύο εταιρίες. Μία στην οποία θα ανήκει το γήπεδο, και μία η οποία θα το διαχειρίζεται. Φυσικά, και στις δύο θα συμμετέχουν με ποσοστα οι τρεις ομάδες.