Ο Κολίτσης ζει το όνειρό του…

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, πριν αναρριχηθεί στην πρώτη ομάδα, χωρίς όμως να κάνει ποτέ ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία. Μέχρι το 2009 ο Αντρέας Κολίτσης, δούλευε αδιαλείπτως με τον νυν γυμναστή τερματοφυλάκων του Ημίθεου, Φώτη Γκιζέλη, μετείχε στις αποστολές, ουδέποτε φόρεσε φανέλα βασικού, αλλά κέρδισε με το σπαθί του 12 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Αλβανίας Κ-21.

Το 2009 αποφάσισε να μετακομίσει στον Ολυμπιακό Βόλου (αρχικά ως δανεικός) για να πάρει συμμετοχές και από εκεί μεταπήδησε στον Οδυσσέα Κορδελιού, τον Πανσερραϊκό και την Φλαμουρτάρι με την οποία έκανε μια γεμάτη χρονιά 31 συμμετοχών.

Φέτος, ο Σίνισα Γκόγκιτς αποφάσισε να τον δοκιμάσει στην προετοιμασία του Μπάνσκο και μάλλον…αυτό ήταν. Τον έπεισε και τελικά επέστρεψε, στην μεγάλη του αγάπη, με τις ευλογίες του Γκιζέλη που τον μεγάλωσε και τον γύμνασε από τα μικράτα του. Και ως επιβράβευση ήρθε τελικά και το πολυπόθητο ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Την Κυριακή στην Δράμα έκανε και την δεύτερη. Αν μη τι άλλο δηλαδή μιλάμε για θετικό ξεκίνημα με 2/2 νίκες, για ένα τερματοφύλακα που κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού έχοντας μπροστά του, τόσο τον Χουάντερσον όσο και τον Φώτη Κηπουρό.

“Είμαστε όλοι έτοιμοι όποτε μας ζητηθεί να αγωνιστούμε. Έτσι κι εγώ. Περιμένω τις ευκαιρίες μου και όποτε ο προπονητής μου τις δίνει θα παίζω και θα δίνω την ψυχή μου για την ομάδα” τονίζει χαρακτηριστικά και το εννοεί, αν σκεφτεί κανείς ότι το Σάββατο κόντρα στην Δόξα, έβγαλε το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχοντας τράβηγμα: “Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Το ξεπέρασα αφού δεν νιώθω πόνο πλέον” είπε.

Όσο για την προσπάθεια του Ηρακλή; Ο ίδιος λέει: “Ασφαλώς μας επηρεάζουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην διοίκηση, αλλά υπάρχει ένα απίστευτο κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό μας δίνει τα πάντα. Λοιπόν, έξι αγώνε έχουμε μπροστά μας και είναι όλοι τελικοί. Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα βαθμό”.