«Κλεισμένος» ο Βεζένκοφ, λένε οι πράσινοι

Ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα του Παναθηναϊκού. Ο πατέρας του 19χρονου φόργουορντ του Άρη είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των «πρασίνων» και οι όποιες εξελίξεις πλέον θα «τρέξουν» μόλις οριστικοποιηθεί το θέμα της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον νέο προπονητή που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Μαυροβούνιος Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θεωρεί  «δεμένη» την μεταγραφή ενώ ενήμερη για την «πράσινο ενδιαφέρον» φέρεται να είναι και η ΚΑΕ Άρης. Οι παράγοντες των «κιτρίνων» δείχνουν πάντως να αισθάνονται κάπως  «άβολα» με το συγκεκριμένο θέμα και κάθε τόσο διευκρινίζουν πώς «αν φύγει ο Βεζένκοφ δεν θα είναι πώληση αφού έχει μπάι άουτ»!

Γενική Συνέλευση «φάντασμα»

Κανείς από την ΚΑΕ Άρης δεν είναι σε θέση να ενημερώσει αρμοδίως και επισήμως παρά τα ερωτήματα που έχουν τεθεί σχετικά με το θέμα  της γενικής συνέλευσης μετόχων της ΚΑΕ . Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε για τους λόγους που δεν έχει ακόμη γίνει(παρότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ πώς επρόκειτο να γίνει μέσα στον Μάιο), ούτε αν πρόκειται να γίνει και πότε.

Η νέα -παλιά διοίκηση

Σύμφωνα με πληροφορίες επιχειρείται προσπάθεια αλλαγής του ιδιοκτησιακού στάτους της ΚΑΕ. Τέθηκε θέμα μετοχοποίησης χρημάτων που έχει βάλει στην ομάδα ο εξωδιοικητικός Θ. Πλιάκης αλλά και παραχώρησης μετοχών από την «Γέννεσις». Κατά τα άλλα, καμία σοβαρή προσπάθεια αναζήτησης επενδυτή δεν έγινε από την νυν διοίκηση η θητεία της οποίας αναμένεται να ανανεωθεί την Τρίτη. Toνέο σχήμα θα είναι 7αμελές με τον Λ.Αρβανίτη να παραμένει στην θέση του προέδρου.